Редактор: e-mail: Кадър: БТВМатематикът на бившия Национален оперативен щаб за борба с

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВМатематикът на бившия Национален оперативен щаб за борба с
Коментари Харесай

Проф. Витанов: Загубихме 20 000 човека, което е половината ни армия. Бяхме излъгани

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Математикът на някогашния Национален действен щаб за битка с ковид проф. Николай Витанов проучва обстановката с заболяването у нас.

" Народът, политиците и вие журналиститте бяхте излъгани. Няма да кажа думата излъгани. Бяхте излъгани от хора, които твърдяха, че този ковид е безвреден. Видите ли, нищо няма да стане. Ето, загубихме 20 000 индивида. Това е повече от половината ни войска. Все едно, че сме загубили война. Когато се загуби война, нормално се проверяват аргументите за тая работа ", сподели той.

" Какъв е механизмът, по който тази неистина подейсва. Имате 25 %, които ще вземат поради рекомендациите, 25 %, които няма да се вслушат в тях, и 50 %, които са съгласно зависи. Миналата година от апримл месец стартира изпълването на главите на тези 25 %, които няма да следват рекомендациите, с концепцията, че вирусът е безвреден, че въобще няма подобен вирус, че е тайна доктрина. Това нещо не беше предотвратено и ето ги през днешния ден тези 25 %, които са уверени, че подобен вирус няма. НОЩ не е излъгал никого. Аз споделих, че вирусът си има помагачи, когато броят беше 40 умряли. Помните изявлението на ген. Мутафчийски при госпожа Бенатова, след което вселената бе оревана, тогава броят на умрелите беше 144. Помагачите са тези, които твърдяха, че вирус няма ", разяснява още той.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР